Gratis spreekuur aanvragen?

U heeft en vraag of een probleem van juridische aard welke u voor wilt leggen. Maar aan wie, en moet u dan meteen al kosten maken?

U kunt hiervoor bij mij terecht op mijn gratis spreekuur. Bij het maken van een afspraak daarvoor, zal ik u alvast kort enkele vragen stellen ter voorbereiding op het eerste gesprek. Ook maak ik dan een eerste beoordeling of u bij mij aan het juiste adres bent of dat ik u door moet verwijzen.

Tijdens het gratis spreekuur krijgt u de gelegenheid uw vraag of probleem uiteen te zetten. Waar mogelijk zal ik de gestelde vragen meteen beantwoorden en de knelpunten benoemen. Soms is dat voldoende en kunt u zelf verder. Soms is het echter meteen duidelijk dat uw vraag niet met één gesprek te beantwoorden is. We kunnen dan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn en wat ik voor u zou kunnen betekenen.

Het gratis spreekuur, zo werkt het:

Het spreekuur is op afspraak: de afspraak wordt telefonisch gemaakt. Bij een verzoek gedaan per e-mail : vergeet niet uw telefonnummer te vermelden zodat ik contact met u op kan nemen!

  • Het spreekuur is gratis: voor dit gesprek van maximaal één uur worden u geen kosten in rekening gebracht .
  • Het spreekuur is eenmalig: voor vragen met betrekking tot hetzelfde onderwerp kunt u slechts eenmalig gebruik maken van het gratis spreekuur. Als u gebruik wilt maken van verdere rechtshulp of advies dan zijn daar kosten aan verbonden.

Vraag hieronder uw gratis spreekuur aan. Ik neem zo spoedig mogelijk contact op voor de bevestiging van de afspraak.

Vul uw eigen inhoud in.